Винаги сме смятали, че авокадото само по себе си е кулинарен шедьовър. Но когато се разрежи, махне му се костилката и половинките му се напълнят с апетитна плънка... Е, тогава вече няма равно на себе си!
Та, по този повод сега ще ви предложим три салати, с които бихте могли да запълните зеленкото.
Няма да даваме точни пропорции на използваните продукти, вие сами ще си прецените какво количество ще удовлетвори нуждите ви от похапване.
И така, започваме:
Салата 1
Комбинирайте в купа риба тон (сготвена или от консерва), кисели краставички, сок от лайм и нарязан на ситно свеж кориандър. Разбъркайте добре. Със сместа напълнете разрязаното авокадо, овкусете със сол и пипер.
Салата 2
Смесете в подходящ съд парченца диня, натрошено фета сирене (или друго, по желание) и съвсем малко кориандър, нарязан на ситно. Плънката е готова! Трябват ѝ само малко подправки, разбира се, за да бъде тя в изцяло завършен вид.
Салата 3
Тя е нещо подобно на това, но не съвсем. Комбинирайте сготвен черен боб, доматче, нарязано на ситно, лук, обработен по същия начин, лимонов сок и отново кориандър. Това е.
A Beautiful Mess
Ами, пробвайте! А ако кулинарните ни предложения са ви допаднали, побързайте да ни станете приятелчета във фейсбук.
Добави коментар