Не трябва ли медът да е сладък? Отговаряме веднага – не, не е задължително ;) Може да бъде всякакъв, стига да искаме!
А за да ви накараме да ни повярвате, ще споделим с вас рецептата за едно супер приятно пикантно Мечо Пух- изкушение.
Въпросният сос, ако можем да го наречем така, се комбинира прекрасно с всякакви видове сирена и кашкавали. С други думи, ако си го спретнете, ви очаква незабравимо солено-сладко ам-ам преживяване.
Има два варианта за приготвянето му:
Смесете в подходящ съд 1 супена лъжица течен мед с 1/8 чаена лъжичка червен пипер. И толкова.
Или...
Комбинирайте 1 супена лъжица течен мед, 1/8 черен пипер и 2 стръкчета свеж розмарин, нарязани на ситно. Готово!
Тук е мястото да кажем, че двете предложения идват от любимата ни блогърка Кели :) С риск да огладнеете, задължително посетете прекрасния ѝ блог The Best Remedy, където ще откриете още интересни кулинарни хрумки.
Е, да ви е сладко! И пикантно :)
Добави коментар