Не е ли март прекрасен месец, а?
Освен по-топло време обаче, той пристигна и в компанията на няколко сезонни зеленчука, които просто сте задължени да вкарате в менюто си.
Нашите мартенски фаворити са:
Макар и мънички по размер, опашатите симпатяги имат много с какво да се похвалят. Съдържат в себе си армия от антиоксиданти и, едновременно с това, никак не са калорични. Ето две бързи идеи за кулинарната им обработка – тази и тази.
Юнакът е от семейството на кореноплодните и поддържа репутация на суперхрана от немалко време. Овкусен и приготвен с любов, той безспорно е посланик на добрия вкус ;) Забъркайте си шейк от него - по този начин.
Зеленолистни зеленчуци
Къдрави или прави, те все по-често трябва да ви махат от чинията. Защо ли? Ами, в този материал ви дадох няколко добри причини.
Яжте, де ;)
Добави коментар