Обичате ли да "забулвате" яйцата? А, не знаете как!
Тогава бързо се върнете в ей този материал и ще се научите.
Междувременно, ще побързам да ви дам още три адски полезни препоръки за приготвянето на въпросния специалитет.
Първо.
По възможност, използвайте максимално пресни яйца. Защото, както се досещате, полученият резултат ще е по-добър. Най-малкото, белтъците им няма да станат на каша и да се "разложат" като зомбита при термичната обработка.
Второ.
Не забулвайте "неродените деца на кокошките" в твърде много вода. И малко прозрачна течност ще им стигне, за да станат уникално вкусни. Нещо повече, така ще предотвратите възможността те да се "плацикат" беззащитни в тенджерата. Или пък да потънат мъченически на дъното ѝ.
Трето.
Много е важно да загреете водата на висока температура. Колкото по-бързо започне да бълбука тя, толкова по-добре. После намалете огъня съвсем и действайте.
Е, почти наближи време за обяд :)
Вече знаете какво ястие да си спретнете.
Добави коментар