Няма да крия, че супата е едно от любимите ми ястия – толкова е вкусна, засищаща и полезна, че мога да я хапвам всеки ден, без прекъсване.
Бонусът е, че се приготвя сравнително лесно, за нула време. Даже ви съветвам и вие да я вкарате в менюто си, защото ще стори за вас редица добринки. Какви? Разберете тук.
Що се отнася до мен, аз вече съм майстор в приготвянето на супи (време за реклама!). Картофена, доматена, с броколи, от моркови... Експериментирам непрекъснато с различни рецепти и никой не може да ме спре да си спретна вълшебен еликсир.
А след като научих един простичък кулинарен трик, манджата ми винаги става превъзходна. Фокусът е следният: малко преди да е готова супата, слагам в нея две-три кубчета твърдо сирене.
Оставям специалитета още няколко минути на котлона и готово! Сиренцето придава още по-приятен вкус на бульона и го прави много по-питателен.
Ако се съмнявате, че е така, следващия път просто пробвайте сами. Ама още от сега мога да ви гарантирам, че изобщо няма да съжалявате.
Накрая ви напомням, че е добра идея целогодишно да консумирате супа, не само през зимата. Защото тя е наистина полезно хапване, от което не бива да се лишавате.
Добави коментар