Много ни се иска да обхванем храната във всичките й аспекти и подозирах, че с материала за нейния цвят сме започнали да изчерпваме материята, но съм бил в голяма заблуда.
Не знам какво сте си представили, прочитайки заглавието по-горе, но съм убеден, че не сте си го представили в правилната посока. В това ще ви убедят фотографиите на турския артист Шакир Гьокчебаа, който има малко по-различна визия за формите на ядливите растения.
Да, много прилича на поредната графична манипулация, само че съвсем не е. Тези съвършени фигури са плод (и зеленчук) на умелото боравене на автора с ножа, фотоапарата и осветлението.
Наистина, има храни, които изглеждат прекалено добре, за да бъдат изядени... Sakir GökcebagSakir GökcebagSakir GökcebagSakir GökcebagSakir GökcebagSakir GökcebagSakir GökcebagSakir GökcebagSakir GökcebagSakir GökcebagSakir GökcebagSakir Gökcebag
Добави коментар